Project in Waddinxveen

Een landelijke stijl was één de wensen van de eigenaars van deze vrijstaande woning. De woonkamer werd eerst volledig gestript en er werd een verlichtingsplan gemaakt. De kasten en tafels zijn geheel op maat gemaakt.

"We genieten nog elke dag van onze vernieuwde woonkamer; door Jacqueline werden alle betrokken partijen bij elkaar gebracht en werden we bij de les gehouden zodat er beslissingen genomen móésten worden. Dat vonden wij echt een groot voordeel. Als we zelf hadden moeten organiseren, plannen en regelen, dan had het allemaal veel langer geduurd en was er vast veel mis gegaan. Het resultaat kunt u zien, dat is prachtig. Wij zijn erg blij met de handgemaakte meubelen; de eetkamertafel en salontafel passen daardoor niet alleen goed bij elkaar, maar zijn ook speciaal voor ons op maat gemaakt, zodat het zitbankje bijvoorbeeld precies tussen de tafelpoten past."

“We genieten nog elke dag van onze vernieuwde woonkamer; door Jacqueline werden alle betrokken partijen bij elkaar gebracht en werden we bij de les gehouden zodat er beslissingen genomen móésten worden. Dat vonden wij echt een groot voordeel. Als we zelf hadden moeten organiseren, plannen en regelen, dan had het allemaal veel langer geduurd en was er vast veel mis gegaan. Het resultaat kunt u zien, dat is prachtig. Wij zijn erg blij met de handgemaakte meubelen; de eetkamertafel en salontafel passen daardoor niet alleen goed bij elkaar, maar zijn ook speciaal voor ons op maat gemaakt, zodat het zitbankje bijvoorbeeld precies tussen de tafelpoten past.”