Familie Bouthoorn uit Boskoop

Na eerst bij de buren aan het werk te zijn geweest mochten we ook bij deze klant een complete verbouwing realiseren. De begane grond werd eerst volledig gestript, er werd een draagmuur verwijderd verwijderd voor meer licht en ruimte, we plaatsten een nieuwe keuken, wandvullende kast in de woonkamer en een nieuwe badkamer. Ook werden er nieuwe pvc vloeren aangebracht en er werd een nieuw verlichtingsplan gemaakt.

Al met al werd het een behoorlijke klus, die de klant geduldig heeft doorstaan. Ondanks soms erg vroege begintijden van het bouwteam werd het de klant nooit te veel en keken ze altijd vol enthousiasme uit naar het eindresultaat!

 

"Al enkele jaren waren we aan het kijken, zoeken, denken wat we met ons huis wilden. Verhuizen of toch maar verbouwen? En toen zagen we bij onze buren een enthousiast team aan het werk. Snel een orienterende afspraak gemaakt.... en toen waren we om. Verhuizen was niet langer een optie. Wij gingen verbouwen.
Het werd een flink groot project: woonkamer, keuken, gang, trap, overloop en badkamer. Tussen de kamer en keuken moest zelfs een draagmuur verwijderd worden.
Jacqueline heeft onze ideeen en wensen in een heel mooi ontwerp omgetoverd, waarmee we een hele andere koers gingen varen. Van licht klassiek naar een moderne stijl is een flinke stap.
Na een begindatum bepaald te hebben ging alles van een leien dak. Was er een sloopteam nodig, dan stond het er. Hetzelfde gold voor loodgieter, tegelzetter, stucadoor, electricien en ga zo maar door. Door ons "oudere" huis zijn standaard maten niet aan de orde, dus heeft Martijn Berkouwer zowel de keuken, badkamermeubel als kamerkast geheel op maat gemaakt.
Voor adviezen stond Jacqueline altijd klaar en zij heeft fantastisch ons budget in de gaten gehouden. De contacten tussen Martijn en Jacqueline zijn erg goed, want we konden iets niet vinden, vertelden dat aan Martijn en Jacqueline kwam met een oplossing.

Als we nu op de twee hectische maanden waarin alles heeft plaatsgevonden terugkijken kunnen we alleen maar zeggen: Martijn, Jacqueline en het hele team dat jullie voor ons hebben samengesteld, we zijn ontzettend blij met het eind resultaat en genieten nog elke dag van alles dat we zien. Het blijkt dat Jacqueline ons heel goed heeft aangevoeld, want zelf hadden we nooit kunnen bedenken dat wij zo van de moderne stijl houden als we doen."